Tilbygninger og hovedentrepriser

Hos CT Rørbyg laver vi mange tilbygninger – og vi står for hele entreprisen fra udgravning af fundament til færdig bygning. Vi samarbejder med stabile og yderst professionelle fagfolk, så du kan være tryg under hele processen.

Hos CT Rørbyg er vi kendt for at aflevere et byggeprojekt til aftalt tid og aftalt pris. Du kommer til at kende til totalomkostningerne og tidsplanen, inden vi starter byggeprocessen. Dette er en værdi for mange, da der ikke kommer uforudsete udgifter og ændringer i tidsplanen. På den måde sikrer vi en betryggende proces for dig.

Vi er din kompetente entreprenør

Når man skal lave en tilbygning, er der mange ting, der skal være styr på, herunder planlægning, byggetilladelser, økonomi og byggeregler. Med os på holdet får du en entreprenør, der ønsker at gøre processen så simpel som muligt for dig.

Vi lægger stor vægt på at være en god sparringspartner for vores kunder, da vi ser en værdi i at give et personligt og højt serviceniveau i øjenhøjde. Derfor kommer vi til at arbejde tæt med dig omkring ønsker og behov til designet af tilbygningen, og vi giver dig den rette rådgivning lige fra muligheder til materialer. Derved sikrer vi, at du får en tilbygning lige efter dine forventninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Hvis du ønsker at få lavet en tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer ud og besigtiger opgaven, og vi snakker med dig om den ønskede tilbygning. På baggrund af dette møde giver vi et uforpligtende tilbud. Ring gerne til os på telefon 40 37 81 38 eller send en e-mail til christian@ctrb.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

© Copyright - CT Rørbyg
Call Now ButtonRing op