Eksperter i fundamenter og sokler

CT Rørbyg er eksperter i fundamenter og sokler. Vi lægger vægt på at gøre forarbejdet ordentligt. Der er flere faktorer, der skal medregnes i forarbejdet til støbning af fundament og sokkel, for at undgå ustabilitet og sætningsskader. En af de faktorer, der spiller en stor rolle er jordbundsforholdene.

Jordbundsprøver er med til at afgøre fugtigheden i jorden og fastlægge jordlagene. I mange kommuner stilles der endda krav om, at man skal kunne redegøre for jordbundsforholdene for at give en ibrugtagningstilladelse. Det er derfor vigtigt at rådføre sig med en professionel entreprenør inden man går i gang med et byggeri.

Et solidt grundlag for det videre byggeri

Hos CT Rørbyg er vi din garanti for et solidt grundlag for det videre byggeri, da du er sikret en helstøbt løsning inklusiv etablering af kloak. Vi udfører selve støbningen af fundamentet, soklen og kloakken, men vi kan også stå for hele hovedentreprisen af bygningen.  

Et fundament er en bygnings vigtigste konstruktion, da det er svært at udbedre den, hvis den ikke er støbt godt nok. Man kan opleve uretmæssig stabilisering og sætningsskader. Derfor er det vigtigt at støbe fundamentet rigtigt første gang – og det får du med CT Rørbyg på holdet.

Kontakt os gerne

Hvis du går med overvejelserne om en tilbygning, hvor du ønsker en professionel entreprenør til at støbe fundamentet eller blot ønsker et kvalitetssikret fundament til et andet formål, er du kommet det rette sted hen. Du kan kontakte os på telefon
40 37 81 38 eller skrive til os på e-mail
christian@ctrb.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

© Copyright - CT Rørbyg
Call Now ButtonRing op