Afledning af regnvand med faskiner

Hos CT Rørbyg har vi stor viden og erfaring med regnvandsfaskiner. Der er forskellige årsager til at få etableret en faskine. De hyppigste årsager er jævnlige oversvømmelser på din grund, eller fordi man bygger en tilbygning, carport, garage eller lignende.

En faskine kræver ikke autorisation, hvis ikke den skal kobles til kloakken. Dog anbefaler vi, at man kontakter en autoriseret kloakmester, da faktorer som størrelse, placering og jordtype spiller en væsentlig rolle i forarbejdet til en god faskine. Som autoriseret kloakmester kan vi etablere en regnvandsfaskine på din grund, som lever op til alle krav og retningslinjer.

Regnvands­faskiner til tilbygninger

Når vi hos CT Rørbyg bygger tilbygninger, tager vi stor højde for at inkludere en regnvandsfaskine i totalløsningen. Når man bygger en tilbygning, kan en faskine sørge for, at regnvandet fra taget ledes ned til undergrunden. På den måde behøver man ikke at koble det nye afløbssystem til den eksisterende kloak, hvilket kan være en dyr affære.

En faskine er en fremtidssikret og miljørigtig løsning til afledning af regnvand. Derfor lægger vi en værdi i at etablere disse i størstedelen af vores byggeprojekter. Dette gør vi bl.a. fordi man i mange af landets kommuner er i gang med at adskille regnvand og spildevand, for at aflaste både kloaksystem og renseanlæg – og dette løses oftest med en regnvandsfaskine.

Kontakt os nu

Hvis du har spørgsmål til faskiner, eller ønsker at få etableret en faskine på din grund, er du kommet det rette sted hen. Kontakt os via kontaktformularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på telefon 40 37 81 38 eller sende en e-mail til christian@ctrb.dk.

© Copyright - CT Rørbyg
Call Now ButtonRing op