Etablering af kloak

Ny kloakering kan være nødvendigt i forbindelse med tilbygninger, renovering eller på grund af kommunens forbedringer for spildevandsafledning. Kloakering kræver autorisation, hvorfor du skal have fat på en autoriseret kloakmester til arbejdet.

Hos CT Rørbyg har vi en autoriseret kloakmester, der er specialist i etablering af kloak. Vi laver mange tilbygninger fra bund til top, hvor kloakeringen skal være i orden, hvis der er afløb fra badeværelse, køkken mv. Derfor kan du trygt lade os stå for arbejdet, hvis du skal have etableret en kloak eller udbedret/renoveret den eksisterende kloak.

Rådgivning fra autoriseret kloakmester

Kloaksystemet er ikke den af bygningens installationer, der får mest opmærksomhed. Dog er det altid vigtigt at være sikker på, at kloaksystemet virker optimalt og lever op til kommunale krav. Det er en pligt selv at sikre, at ens kloaksystem lever op til forsyningens retningslinjer omkring afledning af spildevand og regnvand.

CT Rørbyg står gerne til rådighed, hvis du ønsker besigtigelse af kloakforholdene på din matrikel. Det kan være, at du går med overvejelserne om en tilbygning, og vil rådgives i, hvor omfattende det er at udbygge kloakken. Det kan også være, at du oplever problemer med kloakken eller for meget vand omkring bygningen, og ønsker en besigtigelse på mulig reparation eller faskine. Uanset formål, er CT Rørbyg klar med passioneret og autoriseret rådgivning.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til etablering af kloak eller ønsker rådgivning i forhold til din kloak, er du meget velkommen til at kontakt os. Du kan ringe til os på telefon 40 37 81 38, sende en e-mail til christian@ctrb.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.

© Copyright - CT Rørbyg
Call Now ButtonRing op